Piet Paulusma overleden

1 day agoPiet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker. 19 hours agoPiet Paulusma overleden Met het overlijden van Piet Paulusma is niet alleen één van de populairste weermannen heengegaan maar ook één van de bekendste Friezen.


8v1v6cgpdxja7m

Paulusma leed al enige tijd aan kanker maar heeft dit nooit openbaar gemaakt.

. Verslaggever Danny Simons bezocht in. Eerder vandaag werd bekend dat de weerman op 65-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van kanker. Weerman en presentator Piet Paulusma is op 65-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker.

Hij was al geruime tijd ziek maar wilde hier geen ruchtbaarheid geven. Paulusma was al geruime tijd ziek maar wilde hier geen ruchtbaarheid geven. We zullen de uitspraak nooit meer uit zijn mond horen maar.

Paulusma had al geruime tijd kanker maar koos ervoor dat stil te houden. Femke Oosterveld 21 Mar 2022 Entertainment. 1 day agoWeerman Piet Paulusma is vandaag overleden in het ziekenhuis van Leeuwarden.

Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter bekendgemaakt. 17 hours agoWeerman Piet Paulusma overleden. Dat meldt Omrop Fryslân.

1 day agoWeerman Piet Paulusma 65 overleden aan gevolgen van kanker. De Fries begon zijn carrière bij Omrop Fyslân en presenteerde daarna dagelijks zijn Piets Weer bij SBS6. Dat heeft Omroep MAX gemeld namens de familie.

Dat heeft Omroep MAX-baas Jan Slagter namens de familie bekendgemaakt. 1 day agoWeerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Tot ons grote verdriet is weerman Piet Paulusma op 65-jarige leeftijd overleden.

1 day agoDe Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Omroep Max heeft dit namens de familie bekendgemaakt. Piet is zondag overleden op 65-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker.

Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. 1 day agoPiet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Dead Space Elden Ring Ghostwire.

Omroep Max meldt dat Piet al geruime tijd aan kanker leed maar er geen. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. Paulusma was al enige tijd ernstig ziek maar trad hier niet mee naar buiten.

In een bericht op social media bedankt Omroep Max de beroemde weerman en wensen ze de familie veel sterkte toe. Omroep Max meldt dat Piet al geruime tijd aan kanker leed maar er geen. Hij werd vooral bekend van zijn jarenlange serie dagelijkse weerberichten op locatie op SBS in het programma Piets Weerbericht.

Tokyo Starfield Tiny Tinas Wonderlands - YouTube. Ode aan Nederlands bekendste weerman Piet Paulusma. Hij leed al geruime tijd aan de ziektemaar had ervoor gekozen om dat stil te houden.

De weerman van Omrop Fryslân en Omroep Max is 65 jaar geworden. Piet Paulusma overleden. Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de.

Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. Dat meldt Omrop Fryslân. Paulusma had al geruime tijd kanker maar koos ervoor dat stil te houden.

Paulusma had al geruime tijd kanker maar koos ervoor dat stil te houden. Vrijdag zei hij voor het laatst oant moarn Weerman Piet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker. 1 day agoNederland is verslagen verdrietig en ontdaan door het overlijden van Piet Paulusma.

1 day agoWeerman en presentator Piet Paulusma is zondag op 65-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Omroep MAX-baas Jan Slagter namens de familie bekendgemaakt. 20 hours agoWeerman Piet Paulusma 65 overleden Weerman en presentator Piet Paulusma is op 65-jarige leeftijd overleden meldt Omrop Fryslân.

Hij was al geruime tijd. Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter laten weten.

De weerman van Omrop Fryslân en Omroep Max is 65 jaar geworden. Piet leed al geruime tijd aan kanker waar hij geen ruchtbaarheid aan wilde geven. Omroep Max bood hem een nieuwe werkplek waar hij tot zijn laatste levensfase werkte.

De welbekende oant moarn van weergoeroe Piet Paulusma zullen we helaas niet meer te horen krijgen. 1 day agoPiet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker. Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker.

Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. Paulusma was al geruime tijd ziek en overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. Paulusma was al geruime tijd ziek maar wilde hier geen ruchtbaarheid aan geven.

De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Paulusma overleed in Medisch Centrum Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. De weerman overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker.

De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. 1 day agoWeerman Piet Paulusma 65 overleden aan gevolgen van kanker LEEUWARDEN ANP - De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Hij overleed in het ziekenhuis in Leeuwarden.

Na 23 jaar voor SBS gewerkt te hebben vond de zender het tijd voor iets nieuws. 1 day agoWeerman en presentator Piet Paulusma is zondag op 65-jarige leeftijd overleden. Nooit meer Oant Moarn.

Weerman Piet Paulusma 65 overleden. Eerder dit weekend ging de toestand van Paulusma hard achteruit. 8 Kornelis Pieters Paulusma geboren op 14021849 te Garijp overleden op 26121925 te Tietjerksteradeel op 76jarige leeftijd.

Redactie 20 maart 2022 1750. 18 hours agoPiet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Dat maakte zijn werkgever Omroep Max vandaag bekend.

Piets werkgever Omroep MAX bracht het tragische nieuws naar buiten. De bekende weerman overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. Gehuwd op 24jarige leeftijd op 20051873 te Tietjerksteradeel met de 21jarige 9 Antje Hendriks Walda geboren op 20111851 te Wartena overleden op 10051924 te Tietjerksteradeel op 72jarige leeftijd.

Video still Youtube Paulusma begon zijn carrière op de radio in 1985 als weerman bij Omrop Fyslân. 1 day agoWeerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Omroep MAX gemeld namens de familie.

1 day agoWeerman Piet Paulusma is 65-jarige leeftijd overleden.


Rgjb8kg2pijqjm


Nh5zbqjmcjweim


Zkexao2qawmw1m


Cujgv6yxh0ydlm


Cw0tnjtroyvwnm


Dbpemgvdaozbgm


1832rt0n Snnzm


3udm7r 3v0eahm


9c7yrbmssegkzm


Xqubfh Fz5ncm


Dyjlna10u3z Hm


Srgkaw64jh5gm


14wpuixtat597m


Orqigwk6ebs4om


Ox Brcpdtj6fbm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel